organisatie
Organisatie begeleiding Living Learning Organization

Organisatie begeleiding

  • Ben je op zoek naar een integrale aanpak en concreet methodisch houvast waardoor ideeën rond zelfsturing en gedeeld leiderschap ook effectief vorm krijgen in alle geledingen van de organisatie?
  • Wil je organisatiebreed investeren in leiderschaps- en teamontwikkeling op basis van heldere uitgangspunten en een consistente methodiek?
  • Zoek je naar een methodiek die de missie en visie van de organisatie centraal stelt bij het genereren van ontwikkelingsprocessen?

Werkwijze

In een eerste gesprek verkennen we de mogelijkheden van Living Learning Organizations voor jullie organisatie en stemmen we onze aanpak af op jullie behoeften. Samen maken we een plan van aanpak op waar coaching van leidinggevenden en teams deel van uitmaakt.

In de meeste gevallen verdient het aanbeveling om te starten met de leidinggevenden die deel uitmaken van het Management Team.

Wil je verdere informatie omtrent Organisatie begeleiding Living Learning Organization? Laat het ons weten. Neem vrijblijvend contact op of stel je vraag via het online contactformulier.