We werken samen met

De school voor TGI

De School voor TGI is een netwerkorganisatie van mensen die geïnspireerd zijn door TGI (Themagecentreerde Interactie) en door wat deze unieke methode te bieden heeft in de wereld vandaag.

In onze samenleving en in onze werkvelden zijn we collectief op zoek naar actuele manieren om vorm te geven aan zelfsturing, gedeeld leiderschap, participatie, verbinding maken, inclusie en mede-verantwoordelijkheid,...

Werken met TGI voelt vaak anders aan bij de deelnemers en genereert ontwikkeling, transformatie en levend leren bij wie het actief mee-maakt. Regelmatig krijgen we dan ook vragen over wat dat "andere" is, hoe je dat kan leren en wat je ermee kan.

TGI is te leren als basishouding en als methode en heeft vele toepassingsmogelijkheden. De intensieve opleiding die wij aanbieden is voor die mensen, die intuïtief of expliciet aanvoelen dat TGI een meerwaarde biedt voor henzelf, voor hun werk en voor hun omgeving. Daarnaast bestaat het netwerk van de School voor TGI uit een aantal geassocieerde medewerkers die ontwikkelingstrajecten begeleiden in organisaties.

www.schoolvoortgi.be

 

Living Learning Organizations

Living Learning Organizations is een netwerk van organisatiecoaches en auditors die werken op basis van het gedachtengoed van TGI.

Initiatiefnemers zijn Wim Stevens en Ineke van de Braak. Beiden zijn als opleider en senior consultant verbonden aan 4D organisatieontwikkeling & opleiding.

Living Learning Organizations is een spin-off van 4D.

www.livinglearningorganizations.com

 

vier-D

4D is een netwerkorganisatie van opleiders, adviseurs en coaches.

Wij ondersteunen de ontwikkeling van samenwerkingsverbanden die effectief zijn in het waarmaken van hun maatschappelijke missie en waar in gelijkwaardige samenwerkingsrelaties iedereen tot zijn recht komt en actief participeert.

www.vier-d.nl

Wil je kennismaken of jouw situatie al eens voorleggen? Laat het ons weten. Neem vrijblijvend contact op of stel je vraag via het online contactformulier.